Тамақтандырудың сапалық мониторингі » Страница 9 »
Алматы қаласы Білім басқармасының
«№15 гимназия»
коммуналдық мемлекеттік мекемесі
Қабылдау бөлімі :
+7(727) 248-63-35
+7(727) 248-42-88
+7(727) 248-51-80
Нашар көрушілер
нұсқасы
Памятка для комиссий по мониторингу качества питания в организациях образования
19
февраль
2022
Памятка для комиссий по мониторингу качества питания в организациях
1.   Требование по  санитарно-эпидемиологическо му  заключени ю Объект высокой эпидемиологической значимости должен иметь санитарно-эпидемиологическое заключение до начала работы столовой. 2. Требования к личной гигиене работников пищеблока Для мытья рук устанавливают раковины с подводкой к ним горячей и холодной воды, средствами для мытья и сушки рук. 3. Требования к уборочному инвентарю   Уборочный инвентарь (тазы, ведра, щетки, ветошь) должен быть промаркирован и храниться в отдельных
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына  мониторинг жургізу жөніндегі комиссияларға арналған  жаднама
19
февраль
2022
Білім беру ұйымдарындағы тамақтану сапасына мониторинг жургізу
Ас блогының персоналында жұмысқа жіберілгені туралы белгісі бар жеке медициналық кітапша болуы тиіс (6 айда 1 рет медициналық тексеруден өтеді). 18. Өндірістік бақылауға қойылатын талаптар Объектіде өндірістік бақылау ұйымдастырылады және жүргізіледі (қызметтің осы түріне лицензиясы бар мамандандырылған зертханамен шарт жасалуы және өндірістік бақылау бағдарламасы әзірленуі тиіс). 19. Арнайы киімге қойылатын талаптар Ас блогының қызметкерлері арнайы киіммен (халат немесе шалбары бар күрте, бас